Mažasis Kvailys

Baltijos jūros pakrantės auksas.
Post Reply
brahbata
Site Admin

Mažasis Kvailys

Post by brahbata » Thu Nov 21, 2024 8:21 am

Image

Kvailys

„Vieną dieną būsite palaimintas svajone, kuri pakeis jūsų gyvenimą į vėžes“,-sakė vyras ir atrodė, kad vėl susitelkė ties savo batais.

Šie-akivaizdžiai nusidėvėję ir pasenę nuo sunkaus naudojimo, žino kiek laiko-puikiai tiko seno žmogaus kelionių metraštyje. Atrodė, kad jie nebuvo nepatogūs, nes vyras žaidė su kojų pirštais po kaulėta, trapia oda. nusišypsojau. Paauglystėje turėjau porą batų, kurie mano mamai buvo neįdomūs. Bet aš mylėjau savo senas šlepetes-tikriausiai dėl to. Apskritai, aš buvau gana pažįstamas su šiuo keistu nepažįstamu žmogumi-nuo ​​pat ankstyvos vaikystės visada buvo tie seni, baltaplaukiai vyrai, kurie, mano manymu, buvo šviesuoliai.

Atrodė, kad jis įtarė, kas slypi už mano kaktos, todėl susilenkė.-Tu kvailas,-priekaištavo jis man, nes šiam keistam nepažįstamajam aiškiai trūko jokio noro iš tikrųjų barti. Stebėtina, kad taip pat buvo tik užuomina apie nedidelį apgailestavimą dėl mano įkyriai neramios jo būdo egzistavimo; aplinkybė, kuri man suteikė švelnių vilčių. Nors ne kartą ryžausi to išvengti, dabar susikoncentravau į manu, laukiau ir laukiau.

„Tu, žmogau, toli nenuėjai, bet tavo kelias eina tikruoju, palaimintasis“,-jis vėl pakėlė balsą ir akimirką man atrodė, kad mokymas jam buvo malonus arba bent jau šildo. pats. Bet turbūt tik vėl kažką panašaus įsivaizdavau, kaip tai tinka mano gyvenimo būdui.

„Tavo kelias, brahbata, yra kaip ryjama gyvatė“…[/spalva]

Image

II.

Kai galvoju apie susitikimus su vyru, visada galvoju apie jo batus.

Šie batai savo šiurkštumu, riebiu blizgesiu, su nutrintais kulnais ir skylutėmis įprastose pertemptose vietose daro tokį įspūdį, kad jau yra garbingas ir žavus vaizdas. Ir vis dėlto jie pasirodo su iššaukiančiu pasipriešinimu. Stebina, kad tokius dalykus pastebiu, nes apskritai nieko, ką verta žinoti apie batus, nežinau.

Kai mano vyras susisiekia su manimi, jam labiau patinka nepastebima figūra. Tai taip pat stebina, nes manau, kad atpažįstu jame tam tikras tuščias savybes. Taip jis galėtų lengvai pareikšti reikiamą pagarbą iš manęs per, pavyzdžiui, dvasinę išvaizdą. Nuo tokių dalykų laikosi atokiau tik dėl patogumo, nes atmosferos kaita jį visada vargina. Esu tikras, kad tik iš tinginystės jis laikosi įprasto pavidalo, todėl pirmenybę teikia savo tuščių poreikių tenkinimui, o ne man.

Senis šiandien atrodo dėmesingas.

Žiūrint į šviesą, jis visada atrodo susimąstęs, nes atrodo, kad jam patinka šis vaidmuo.-Su visa pagarba klausiu,-pradeda komplikuoti reikalus,-ar laikote save apsišvietusiu žmogumi? Palieskite. Taip atsitinka, kai leidžiate savo mintims klaidžioti. Dabar reikia protingai pasirinkti žodžius. Nujaučiu, kad gudrus šuo vėl kažko užsiima. „Tikiu, kad galiu tvirtinti,-pradedu dvejodama galvoti,-kad galiu sukurti pasaulio siluetą. Na. Prisipažįstu, nerangus sakinys.-Kuo, Brahbata, grindžiate šias žinias?-sušuko manu. Štai ir yra. Jis vėl nori mane sugauti. Nežinau. Aš turbūt praradau protą...

„Aš perskaičiau kai kuriuos vertingus dalykus ir galiu sudėti dalykus į kontekstą“,-atsakiau atsargiai-nenustebindamas savęs tokiu proto buvimu. Jei tik nerengčiau savo įvarčio.

Image

-Taigi kelyje į išmintį, ar ne? nusijuokė idiotas. "Tačiau vis tiek turite turėti šiek tiek kantrybės, jei norite pasiekti tas sritis, kurias turiu omenyje. Kelias veda per tyrą širdį ir aiškią galvą. Ši retųjų žemių būtybė nori būti gerai pasiruošusi. Tu, mano drauge, spręsk pasaulėžiūros pagrindas, kurį pats susikūrėte, ar pasaulis yra dangaus centras, net jei jis veda į klaidą? Tavo tikėjimas ir pasitikėjimas daro tave stipriu, bet tavo akys žvelgia tik į vieną pusę, leisk šviesai patekti į tamsą.

Kodėl jis visada turi taip išsipūsti? Tiksliai jo negirdėjau, bet manau, kad taiptikriausiai jis nesitikėjo mano atsakymo. Geriausia bus, jei aš jį dar painiosiu, tada jis pagalvos ir tai visada užtrunka. „Visa tai man žinoma“,-sutikau su manu. "Tačiau jūs turite atsiminti, kad aš sukūriau šią pasaulėžiūrą kaip savo patirties ir likusio proto sumą ir kad savyje turiu ketinimą ir įsitikinimą ją tobulinti toliau. Mano pasaulėžiūra yra sujungta kaip mano žinių ir žinių suma. Kasdien keičiasi jo sudedamųjų dalių sudėtis ir svoris. Ar tu apie tai nekalbi, bet sakai man, kupinas paslėpto pašaipų, kad aš esu iš molio, tavo ketinimas? Greitai pergalingu tonu paklausiau kaip atsakymo klausimą, kol kas susikaupti.

Nesuprantama, manu linksmai nusišypsojo!

„Drąsus žmogus, atrodo, kad tu nori pasistengti ir atrodo, kad nori ieškoti, bet kada nors gerai apsvarstyk savo kelią ir paklausk savęs, kur jis veda iki kelionės tikslo, bet kelias turi būti pasirinktas atsargiai. Eini savo maršrutu, gerai padaryta, bet tavo maršrutas yra žemėlapyje, kurį nubraižė Tu, žmogus, eik per gyvenimą be žemėlapio lauke“.

Manu niekaip negaliu pakęsti, kad jis viską taip sudėtingai sako. Kiekvienai progai pasitaikius, jis pakelia akis į mano veidą, kai aš vėl galiu pasiklausyti jo išminties. Ar aš minėjau, kad jis tikriausiai tuščias? Norėčiau susukti jam nosį. Arba tiesiog iškišti liežuvį. Ne todėl, kad jo nesupratau, o tiesiog norėdamas pamatyti, ką jis darys. „Jei tu žinai visas šias tiesas, kodėl nepasidalijus jomis su manimi? Iššaukiamai sušukau. Senas žmogus pirmiausia turėtų ką nors padaryti.

Manu dabar papurtė galvą akivaizdžiai linksmai.

„Jūsų energingas skubėjimas yra jūsų entuziazmo ir nekantrumo išraiška“,-jis man mirktelėjo. „Tačiau pirmiausia turite išmokti, kad galėtumėte atpažinti, kad kelias į tiesą yra padalintas, o tada jūs turite nuspręsti, o teisingo kelio pasirinkimas nėra lengvas ir įsipainiojęs, kiti tarsi žada greitą atsakymą. Kai kurie keliai veda į vartus ir tik tas, kuris rado raktą savyje, gali juos atverti. Kitas kelias atrodo tamsus ir painus, paliekantis baimę, ir vis dėlto tai gali būti vienas, bet dauguma takų,-pasakė mano ranka,-tu jų nežinai ir nesuvoki, ne taip, kaip tu galvoji, ne takai bėga, o tu vienas, žengi vietoje Kuris yra kelias, kuris veda į tiesą Kai mėgaujatės gėlėmis laukuose, sustokite ir mėgaukitės jų grakštumu. Na, tegul jos jus užburia? būkite dėkingi, kad jie jums atsiskleidžia atskleisti jų šlovę ir ištiesti jų subtilius gėlių sapnus į dangų. Priimkite visa tai kaip dovaną, prieš užduodami klausimus apie tiesą supraskite. Saugokis, brahbata,-jis pynė aplink mane tinklelį,-paklausk tiesos. Tačiau planuokite savo kelią ir vėl ir vėl padalinkite maršrutą į etapus. Pailsėkite ir pagalvokite. ...bet klajok kur nori“.

"Galiu norėti klysti,-pasakiau,-bet vien tik filosofija manęs niekur nenuves. Jūs tikrai teisus, mano mano, bet ar nėra naudingo atsakymo?" Jis aiškiai sutrikęs.

Image

III.

Su sutrikusiu pasaulio mokytoju reikia būti atsargiems.

Priešingu atveju, jei mano manu, bendraudamas su manimi, yra gana didingas ir apgalvotas, jis yra linkęs, kadaise savęs užburtas, pereiti nuo šimtosios iki tūkstantosios. Turiu jam nuolat priminti apie savo santykinai žemiškus rūpesčius, kitaip jis pasiklys transcendentinėse metafizikos ir kitų spekuliacinių mokslų sferose. Nors jis turi nuolat pabrėžti savo išrinkimą, man daug ką jis sako prasminga, o tai nenuostabu, nes dažniausiai tai senos kepurės. Matyt, jis mano provokuojančiai užduotą klausimą interpretavo kaip nepasitenkinimą, kitaip jo kritiško, smalsaus žvilgsnio paaiškinti nepavyko.

„Manau, tu dar nesi pasiruošęs eiti“,-mane iš minčių atplėšė manufaktūra. "Atrodai kaip šviesus vaikas, bet vis tiek gali tik šliaužioti, gerti tik įprastą gėrimą ir valgyti tik įprastą maistą. O dabar reikalauji iš manęs, iš visų žmonių, naudingo atsakymo. Neskubėkite ir atsiverkite protas, tada tu gali pasiekti pasaulį Ilgainiui būsi naudingasįgyti žinių“,-dabar man padrąsinančiai nusišypsojo manu,-trokšti, žmogau, kaip lobio ir ilgėkis. Išmintingai atpažinsite naudingus pakeliui į atsakymą, o mažiau naudingus-vienodai. Bet kai tik suseksite tikrąjį pėdsaką, sekite juo toliau.

Image

Savo orumu jis atrodo taip savimi įsitikinęs, kad galėčiau rėkti. Bet kadangi jis turi skirti daug dėmesio tam, kad atrodytų oriai, galbūt galėsiu jį įtikinti iš jo atsargos. "Tu neleisi man valgyti nuo pažinimo medžio,-sušukau,-bet kitu atodūsiu kaltinsite mane dėl to, mano ydos! Šedevras. Reikiamu momentu vos nepastebėjau sudirgusio žvilgesio manu akyse-kol mane žavėjo stipri kalbos išraiška ir mano žodžių paprastumas tai, kas taikoma azartiniams lošimams, neabejotinai galioja ir žinioms.

Manu vėl papurtė galvą, šypsodamasis. "Turėjau omenyje tik tai, kad turite būti kantrūs. Sėkla pirmiausia turi sudygti, kad galėtumėte nuimti derlių. Jūs ir aš, Brahbata, turime laiko, daug laiko. Ieškokite atsakymo, bet pradėkite ieškoti ten, kur jums tinka. Manu prisiartino prie manęs taip toli, kad pajutau jo kvėpavimą ant krūtinės. Jo žvilgsnis, regis, norėjo mane perverti, o jis toliau kalbėjo įspėjamai: „Taip, mes turime visą laiką pasaulyje. Tačiau gerai išnaudokite savo laiką, nešvaistykite jo. Bet jūs turite ir sužinosite, kam jį švaistote ir kam išleidžiate. Tai viskas, ką turiu jums pasakyti. Pradėkite ieškoti savo kelio ir tada juo vadovaukitės“,-mane dominavo manu ir tikriausiai per daug suvokė savo šiek tiek teatrališką poveikį man. Nepaisant to, jis kalbėjo toliau. „Kartas nuo karto būsiu tavo kompanionas, dalinsiu su tavimi savo maistą ir su tavimi laužysiu savo duoną Raktas į tavo pasaulio vartus yra palaidotas giliai tavyje, surask jį ir naudokis, kai ateis laikas.

Šiais žodžiais manu sprogo rausvame debesyje, pasiruošęs scenai, kad pagaliau prisiimtų pagarbą, kurios man taip ilgai trūko. Nežinau, kaip jis tai padarė, bet jis tikriausiai sukūrė kažkokį para-sugestyvinį-hipnotizuojantį Leipcigą viską, kas yra mano kaukolėje. Magai ir kiti žonglieriai man visada buvo paslaptis.

-Iš dulkių į dulkes,-sušnibždėjau paskui jį. Bent jau buvo tamsu, antraip manu trūko pačių menkiausių spiritistinių reikalavimų. Net lazerio blykstės ar sferiniai garsai nesigirdėjo.

Buvau sužavėtas.

Mažasis kvailys.
Garso mp3 failas.

https://brahbata.space/Audio/The_little ... Dutch).mp3

Image
Image
Image

We are not human beings having a spiritual experience - we are spiritual beings having a human experience.
So, I've decided to take my work back on the ground, to stop you falling into the wrong hands.
Life is a videogame. Reality is a playground. It's all about experience and self-expression.
ZEN is: JOYFULLY walking on a never-ending path that doesn't exist.
They tried to bury us. What they didn't know - we were seeds.
In the descent from Heaven, the feather learns to fly.
Ideally, we get humble when we travel the Cosmos.
After school is over, you are playing in the park.
Although, life is limited - Creation is limitless.
Fuck you Orion, Zetas and your evil allies.
Seeing is believing. I do. *I shape*.
'EARTH' without 'ART' is just 'EH'.
Best viewed with *eyes closed*.
Space. It's The final Frontier.
Real eyes realize real lies.
Creator and Creation.
We are ONE.
I AM.

Image
Image
Image

Image