Dream 3
Карам кънки със семейството си в дискотека с ролери. Навсякъде блестят цветни светлини. Ние сме в добро настроение. Усещам, че нещо ще се случи.
Изведнъж се озовавам в Тибет. Намирам се в една стая в двореца Потала. Там е семейството ми и множество тибетски монаси. Един от монасите пристъпва към мен и ми казва, че сега ще се оженя. Облечена съм в бяло сако, което стига до коленете ми и е украсено със златни бродерии.
Следвам багажа на монасите, които искат да ме заведат при бъдещата ми съпруга. Минаваме през две-три големи стаи и тогава се приближавам до млада, руса тибетка с прическа на балончета. Тя изглежда красива и изглежда много духовна и зряла, сериозна. Очите ни се срещат и можем да четем мислите си един на друг. Тя си мисли: "Но той е светски...", а аз гледам засрамено и разпознаваемо надолу.Решавам да поработя върху вниманието си
Тогава Следвам монасите покрай една трибуна, на която са насядали много хора. Една моя позната е там, седнала в инвалидна количка - с огромен червен сомбреро тюрбан на главата. Не познавам останалите. Казват ми, че предстои да бъда коронясан за Далай Лама и в същото време сватбата ми е предстояща. Объркана съм и се чудя дали ще мога да се справя с тези задачи.
Изведнъж небето над Лхаса се изпълва с бойни самолети. Поглеждам нагоре и виждам огромни ескадрили, които се приближават застрашително.
Седя срещу командира на всички самолети. Командирът е Хелмут Кол. Той ми казва: "Ще ти попреча да станеш Далай Лама и да се ожениш!" Отговарям му, че не се страхувам от него и как може да го направи?
Кол отговаря, че е прочел на началната страница на DJ Бобо, че пистата на летището в Лхаса е обградена от огромна подземна котвена верига. И той щял да хване тази верига в единия край със самолетите си, след което да изтръгне пистата от земята и да я вземе със себе си. Тогава Лхаса щеше да бъде отрязана от външния свят и никой нямаше да знае, че аз съм новият Далай Лама.
Отговорих му със сигурно чувство и твърда воля, че няма да има шанс. Събудих се.