Ми безсмертні. Ми - Дух.
Коли я виріс, моє життя було таким, як у всіх.
Я гралася, завжди відчувала себе захищеною своєю сім'єю і мала багато друзів. Життєві обставини мене дуже приємно втішали, я це знав і завжди відчував вдячність за це.
Коли мені було 14 років, раптово помер мій батько у віці 47 років. І все змінилося. Він збирався косити газон, впав і помер від серцевого нападу. Все це не зайняло і 30 секунд. Я вже збирався вийти з дому, щоб купити подарунок на день народження мамі, у якої завтра був день народження, коли я - йдучи на автовокзал - повернув назад додому, бо забув гаманець. Коли я повернулася до будинку, через двері у внутрішній дворик вбіг мій брат з криками та плачем, що тато впав.
Лікарі швидкої допомоги приїхали за три хвилини, але не встигли повернути батька до життя. Сім'я поїхала разом з ними до університетської клініки - я залишився вдома і повідомив та зателефонував родині та деяким друзям по телефону.
Похорон мого батька був дуже великою церемонією. Навколо зібралися сотні людей і було багато-багато вінків. Коли труну опускали в вириту землю, прилетіли дві пташки і сіли на неї, щебечучи. Всі плакали - я просто не могла. Я втратив тата, але не міг плакати. Я якось відчувала, що він не пішов.
Минали роки, я виросла, досягла статевої зрілості і стала молодою дорослою людиною. Сьогодні мені 54 роки і я все ще думаю про свого тата кожного дня. Він досі є дуже яскравою частиною мого життя, хоча я не бачив його фізично вже більше 40 років.
Я екстрасенс. У мене багато усвідомлених снів, видінь і дуже тісний контакт з "іншим світом". Ця інша частина того, що ми називаємо реальністю, все більше і більше стає моїм першим світом, коли я думаю про прийняття життєвих рішень.
Після моєї духовної інавгурації через Небеса і моїх Ангелів навесні 1994 року, я отримав більш глибоке розуміння того, що називається: "Ми не людські істоти, що мають духовний досвід - ми духовні істоти, що мають людський досвід".
Я відчув ці слова, я дійсно вдихнув їх, як і зараз.
Моя майбутня дружина, Анжела, зараз переживає важкі часи. Більшу частину свого дорослого життя вона була військовослужбовцем, а зараз хворіє на рак. Якщо не станеться дива, я не хочу більше думати про це питання.
Анжело, все, що я можу зробити, це заспокоїти твій розум і заспокоїти тебе. Я хочу, щоб ти завжди зберігала Віру і надію на Небеса над тобою. Життя - це відеогра, реальність - дитячий майданчик, написав я колись. Ми - духи безсмертного існування, і Небеса дійсно більш реальні, ніж ця так звана реальність, яка нас оточує. Я маю певне уявлення про цей "інший світ", і все, що я можу зробити, це запевнити вас, що Небеса існують. Я знаю, що не можу поділитися цим розумінням з іншими, поки не прийшов час - ви просто повинні довіряти і вірити моїм словам.
У житті ми схожі на акторів. І хороший актор грає кожну роль, не тільки короля чи королеву. Він грає і жебрака, і повію, і адвоката, і пастуха. Це все про досвід і самовираження, для чого ми втілюємося. Коли ми набуваємо духовного погляду на життя, життєві проблеми і труднощі відступають на другий план. Вони можуть навіть зникати на очах, бо безсмертній душі по своїй суті не можна завдати шкоди. Її можна лише вивести з гри, коли прийде час і урок буде засвоєний.
Наші молитви почуті.
Є Божественне Джерело Любові і завжди є привід для надії.
Ангеле мій, я хочу, щоб ти завжди зберігав Віру. Чудеса реальні.
Люблю тебе