бодхісатви.
1.
Які знання ми прийшли отримати? Нічого не знаю. Ми тут для того, щоб набиратися мудрості. Я тут, щоб навчати. Я - науковець, тому я - вчитель. Політичні лідери цієї планети під назвою Земля, я вам не довіряю. Я вам не вірю. Я не підкоряюся тобі. Ви - інструменти. Ви використовуєте свою так звану владу для того, щоб принести безлад, гноблення і розгубленість своєму народу, про який ви повинні піклуватися. Я не хочу звинувачувати вас, звинувачувати треба тільки себе. Однак я не розумію вас. Релігійні лідери, я прошу вас не зупинятися на досягнутому. Нехай інші займаються своєю пристрастю. Розкажіть про це. Що б вас не збивало з пантелику: йдіть за світлом. Світло, яке Божественний Отець дозволяє сяяти у вас і на вас. Будь вільним - не будь рабом - не будь рабом власного розуму, не будь послідовником чужого розуму. Мир усім істотам. Я тут не тільки для того, щоб піклуватися про свій вид. Я тут, щоб піклуватися про всі види. Репресованих і гнобителів. Я - іскра. Я стану полум'ям. Серце буде панувати над розумом. Це називається духом.
2.
Ця мати-Земля жива, священна і створена як школа. Поверхня нинішньої Землі, якою "керують" так звані анонімні "вожді", насправді є гетто. Земля частково порожниста. Усередині нього споконвіку живе священний народ. Протягом всієї історії цієї планети відбувалися неодноразові і безперервні (тому постійні) контакти з істотами, що походять з інших планет. Одні прийшли як господарі, інші прийшли, щоб нас підкорити.

Людина сьогодні не є дитиною людства, створеною для того, щоб жити на землі як її володар, або, навіть, будучи першим, останнім і єдиним її мешканцем, який отримав дух. Перед тим, як з'явився наш вид, існувало кілька періодів різних гуманітарних наук. Тому ми не є *власниками* планети Земля, насправді ніхто, крім Отця, не був, не є і не буде. Ми - по суті - творіння серед творінь. Людина сьогодні використовує свою дану Богом свободу волі для того, щоб ігнорувати Божий Закон. Це танець навколо золотого тельця.
Кожен з нас покликаний бути небайдужим. Використовуймо нашу вільну волю, щоб слухатися і слідувати Божим правилам - ігноруючи правила, встановлені людиною, щоб збити нас з пантелику.
Людина сьогодні використовує свою дану Богом свободу волі для того, щоб ігнорувати Божий Закон. Це хоровод навколо золотого тельця, а кожен з нас має дбати про себе. Давайте використовувати нашу вільну волю, щоб слухатися і слідувати Божим правилам - ігноруючи правила, встановлені людиною, щоб спантеличити нас. У мене маленький голос. Але, принаймні, у мене є голос. Я - іскра. Я стану полум'ям. Люди світу, повстаньте! Ми всі живемо в рабстві. Не живіть мовчки. Встаньте на захист божественного духу, який живе в вас. Не піддавайтеся (ніколи!) тим, хто на вас тисне. Переслідуйте свою пристрасть. Планети спроектовані як судна. Всі вони є носіями життя. По суті, вони самі є життям. Прославляйте Отця, бережіть планету.
3.
Місяць Землі відрізняється від того, чого нас вчили. У місячній атмосфері дмуть прекрасні вітри, будучи частиною організму і для того, щоб підтримувати цей організм живим. Темний бік Місяця окупувала позаземна раса. Людство на Землі буде пов'язане через телепатію. Ми всі маємо "надприродні" здібності. Ті, хто хоче тримати нас у рабстві, забезпечують нас технічною комунікаційною підтримкою, щоб ми не могли розробляти свої природні ресурси. У прийдешні часи людство буде розширювати індивідуальну і колективну свідомість.