Живий потік Будда-Вібрації.

Без України немає миру в усьому світі.
Locked
brahbata
Site Admin

Живий потік Будда-Вібрації.

Post by brahbata » Wed Sep 07, 2022 10:46 am

Image

Привіт @ll,

До кінця жовтня 2019 року я почав створювати інтернет-трансляцію через livestream (youtube), в яку також інтегрований чат. Наразі я працюю над цим питанням і трансляція розпочнеться за кілька тижнів. До осені 2019 року я створив свій перший прямий ефір як вступ до майбутніх матеріалів, що стосуються Уфосів та Духовності. Хоча ця трансляція ведеться німецькою мовою, я планую зробити цей проект міжнародним англо-німецьким. Це залежить від зворотного зв'язку, який я отримаю на міжнародному рівні.

Приєднатися до чату досить легко - вам потрібна лише електронна адреса gmail та власний youtube-канал, щоб брати участь у чаті на youtube lifestream. Майбутня трансляція відбуватиметься в прямому ефірі по суботах, о 16:00 за центральноєвропейським часом. Будь ласка, з'ясуйте, будь ласка, який це час у вашому часовому поясі, я був би дуже радий бачити вас там, якщо ви цього захочете.

Отже, будь ласка, подивіться це вступне відео німецькою мовою - це "бета-версія", що означає, що в майбутньому структура буде майже такою ж, але дещо буде дещо відрізнятися.

А ось відео "Nicht von dieser Welt" (не з цього світу), присвячене поточній (позаземній) ситуації на планеті Земля:

https://www.youtube.com/watch?v=MMLC3aJtNqA

або в майбутньому переходьте безпосередньо на канал прямого ефіру:

https://www.tinyurl.com/brahbata

Буду ДУЖЕ радий і щасливий, якщо ми зможемо продовжити і заглибитися в ці справи і питання. Будь ласка, підписуйтесь на канал і не пропустіть наступні передачі. Дякую.

З повагою,

brah :-)

Image

Мій підлітковий комп'ютер був зібраний в гаражі Стівом Возняком та Стівом Джобсом.
Сьогодні я ношу комп'ютер в кишені.
Звідки вони всі отримали свої знання?

Image

Image
Image
Image

We are not human beings having a spiritual experience - we are spiritual beings having a human experience.
So, I've decided to take my work back on the ground, to stop you falling into the wrong hands.
Life is a videogame. Reality is a playground. It's all about experience and self-expression.
ZEN is: JOYFULLY walking on a never-ending path that doesn't exist.
They tried to bury us. What they didn't know - we were seeds.
In the descent from Heaven, the feather learns to fly.
Ideally, we get humble when we travel the Cosmos.
After school is over, you are playing in the park.
Although, life is limited - Creation is limitless.
Fuck you Orion, Zetas and your evil allies.
Seeing is believing. I do. *I shape*.
'EARTH' without 'ART' is just 'EH'.
Best viewed with *eyes closed*.
Space. It's The final Frontier.
Real eyes realize real lies.
Creator and Creation.
We are ONE.
I AM.

Image
Image
Image

Image