Доктор Лора Шлесінгер - американська радіоведуча, яка дає поради людям, що телефонують на її радіошоу. Вона заявила, що гомосексуалізм є мерзотою згідно з Левит 18:22 і не може бути виправданий за жодних обставин. Нижче наводимо відкритий лист до доктора Лаури, написаний жителем США, який був розміщений в Інтернеті. Він кумедний, але водночас інформативний.
Будучи наверненим євреєм, вона не може стверджувати, що "той закон був скасований", захищаючи багатьох християн.
Шановна докторе Лора:
Дякую Вам за те, що Ви так багато робите для просвіти людей щодо Божого Закону. Я багато чому навчився з вашої передачі і намагаюся поділитися цими знаннями з якомога більшою кількістю людей. Коли хтось намагається захищати гомосексуальний спосіб життя, наприклад, я просто нагадую йому, що в Левит 18:22 чітко сказано, що це гидота. Кінець дебатів.
Однак мені потрібна ваша порада щодо деяких інших конкретних законів і того, як їх дотримуватися.
1. Коли я спалюю бика на жертовнику в жертву, я знаю, що він створює приємний запах для Господа - Лев. 1:9. Проблема в моїх сусідах. Вони стверджують, що запах їм неприємний. Чи повинен я їх покарати?
2. Я хотів би продати свою дочку в рабство, як наказано у Вих. 21:7. Як ви вважаєте, яка ціна за неї була б справедливою в наш час?
3. Я знаю, що мені заборонено контактувати з жінкою під час її менструальної нечистоти - Лев. 15:19-24. Проблема в тому, як мені про це дізнатися? Я намагався запитати, але більшість жінок ображаються.
4. Лев. 25:44 говорить, що я дійсно можу мати рабів, як чоловіків, так і жінок, за умови, що вони будуть куплені у сусідніх народів. Мій друг стверджує, що це стосується мексиканців, але не канадців. Чи можете ви роз'яснити? Чому я не можу володіти канадцями?
5. У мене є сусід, який наполягає на роботі в суботу. У Виході 35:2 чітко сказано, що його треба вбити. Чи маю я моральний обов'язок вбити його сам?
6. Мій друг вважає, що хоча їсти молюсків і огидно (Лев. 11:10), але це менша огида, ніж гомосексуалізм. Я з ним не згоден. Чи можете ви вирішити це питання?
7. Лев. 21:20 говорить, що я не можу наближатися до жертовника Божого, якщо маю ваду зору. Я повинен визнати, що ношу окуляри для читання. Чи повинен мій зір бути 20/20, чи тут є якісь послаблення?
8. Більшість моїх друзів-чоловіків стрижуть волосся, включаючи волосся навколо скронь, хоча це прямо заборонено Лев. 19:27. Як вони повинні померти?
9. Я знаю з Лев. 11:6-8, що дотик до шкіри мертвої свині робить мене нечистим, але чи можу я грати у футбол, якщо одягну рукавички?
10. У мого дядька є ферма. Він порушує Лев. 19:19, саджаючи дві різні культури на одному полі, так само як і його дружина, носячи одяг з двох різних видів ниток (суміш бавовни і поліестеру). Він також схильний багато проклинати і богохульствувати. Чи справді необхідно, щоб ми доклали всіх зусиль, щоб зібрати все місто, щоб побити їх камінням? -- Лев.24:10-16. Чи не могли б ми просто спалити їх до смерті на приватній сімейній вечірці, як ми робимо з людьми, які сплять зі своїми родичами? (Лев. 20:14)
Я знаю, що ви багато вивчали ці речі, тому я впевнений, що ви можете допомогти. Ще раз дякую за те, що нагадуєте нам, що Боже Слово вічне і незмінне.
Ваш відданий учень і обожнюючий шанувальник.
Джейк.