Питання до доктора Лаури.

Без України немає миру в усьому світі.
Locked
brahbata
Site Admin

Питання до доктора Лаури.

Post by brahbata » Wed Sep 07, 2022 10:37 am

Image

Доктор Лора Шлесінгер - американська радіоведуча, яка дає поради людям, що телефонують на її радіошоу.  Вона заявила, що гомосексуалізм є мерзотою згідно з Левит 18:22 і не може бути виправданий за жодних обставин.  Нижче наводимо відкритий лист до доктора Лаури, написаний жителем США, який був розміщений в Інтернеті.  Він кумедний, але водночас інформативний.
Будучи наверненим євреєм, вона не може стверджувати, що "той закон був скасований", захищаючи багатьох християн.

Шановна докторе Лора:

Дякую Вам за те, що Ви так багато робите для просвіти людей щодо Божого Закону. Я багато чому навчився з вашої передачі і намагаюся поділитися цими знаннями з якомога більшою кількістю людей. Коли хтось намагається захищати гомосексуальний спосіб життя, наприклад, я просто нагадую йому, що в Левит 18:22 чітко сказано, що це гидота. Кінець дебатів.
Однак мені потрібна ваша порада щодо деяких інших конкретних законів і того, як їх дотримуватися.
1. Коли я спалюю бика на жертовнику в жертву, я знаю, що він створює приємний запах для Господа - Лев. 1:9. Проблема в моїх сусідах. Вони стверджують, що запах їм неприємний. Чи повинен я їх покарати?

2. Я хотів би продати свою дочку в рабство, як наказано у Вих. 21:7. Як ви вважаєте, яка ціна за неї була б справедливою в наш час?

3. Я знаю, що мені заборонено контактувати з жінкою під час її менструальної нечистоти - Лев. 15:19-24. Проблема в тому, як мені про це дізнатися? Я намагався запитати, але більшість жінок ображаються.

4. Лев. 25:44 говорить, що я дійсно можу мати рабів, як чоловіків, так і жінок, за умови, що вони будуть куплені у сусідніх народів. Мій друг стверджує, що це стосується мексиканців, але не канадців. Чи можете ви роз'яснити? Чому я не можу володіти канадцями?

5. У мене є сусід, який наполягає на роботі в суботу. У Виході 35:2 чітко сказано, що його треба вбити. Чи маю я моральний обов'язок вбити його сам?

6. Мій друг вважає, що хоча їсти молюсків і огидно (Лев. 11:10), але це менша огида, ніж гомосексуалізм. Я з ним не згоден. Чи можете ви вирішити це питання?

7. Лев. 21:20 говорить, що я не можу наближатися до жертовника Божого, якщо маю ваду зору. Я повинен визнати, що ношу окуляри для читання. Чи повинен мій зір бути 20/20, чи тут є якісь послаблення?

8. Більшість моїх друзів-чоловіків стрижуть волосся, включаючи волосся навколо скронь, хоча це прямо заборонено Лев. 19:27. Як вони повинні померти?

9. Я знаю з Лев. 11:6-8, що дотик до шкіри мертвої свині робить мене нечистим, але чи можу я грати у футбол, якщо одягну рукавички?

10. У мого дядька є ферма. Він порушує Лев. 19:19, саджаючи дві різні культури на одному полі, так само як і його дружина, носячи одяг з двох різних видів ниток (суміш бавовни і поліестеру). Він також схильний багато проклинати і богохульствувати. Чи справді необхідно, щоб ми доклали всіх зусиль, щоб зібрати все місто, щоб побити їх камінням? -- Лев.24:10-16.  Чи не могли б ми просто спалити їх до смерті на приватній сімейній вечірці, як ми робимо з людьми, які сплять зі своїми родичами? (Лев. 20:14)

Я знаю, що ви багато вивчали ці речі, тому я впевнений, що ви можете допомогти. Ще раз дякую за те, що нагадуєте нам, що Боже Слово вічне і незмінне.

Ваш відданий учень і обожнюючий шанувальник.

Джейк.

Image

Image
Image
Image

We are not human beings having a spiritual experience - we are spiritual beings having a human experience.
So, I've decided to take my work back on the ground, to stop you falling into the wrong hands.
Life is a videogame. Reality is a playground. It's all about experience and self-expression.
ZEN is: JOYFULLY walking on a never-ending path that doesn't exist.
They tried to bury us. What they didn't know - we were seeds.
In the descent from Heaven, the feather learns to fly.
Ideally, we get humble when we travel the Cosmos.
After school is over, you are playing in the park.
Although, life is limited - Creation is limitless.
Fuck you Orion, Zetas and your evil allies.
Seeing is believing. I do. *I shape*.
'EARTH' without 'ART' is just 'EH'.
Best viewed with *eyes closed*.
Space. It's The final Frontier.
Real eyes realize real lies.
Creator and Creation.
We are ONE.
I AM.

Image
Image
Image

Image