Ce vă anunță autoritățile

Perla dintre munți și mare, în mijlocul continentului.
Post Reply
brahbata
Site Admin

Post by brahbata » Fri Nov 22, 2024 11:41 am

Image

„Am avut o echipă de filmare care filma instalația când au văzut o farfurie. Au filmat-o în timp ce zbura, apoi au plutit, și-au întins trei picioare pentru trenul de aterizare și au coborât încet să aterizeze pe albia uscată a unui lac! A fost un clasic farfurie, argintie strălucitoare și netedă, de aproximativ 30 de picioare lățime. Era destul de clar că era o ambarcațiune extraterestră.

Astronautul colonel Gordon Cooper despre experiența sa cu OZN.

„Știu că alți astronauți îmi împărtășesc sentimentele și știm că guvernul se bazează pe dovezi concrete ale OZN-urilor”.

Astronautul colonel Gordon Cooper, 14 ianuarie 1997.

„Fenomenul este ceva real și nu vizionar sau fictiv.”

General Nathan Twining, 23 septembrie 1947, șeful S.U.A. Comandamentul Materialului Forțelor Aeriene.

„Ceea ce am găsit a fost dovezi convingătoare pentru a susține că majoritatea acestor obiecte aeriene au depășit cu mult tehnologia terestră a erei în care au fost văzute. Am fost forțat să concluzionez că există o mare probabilitate ca Pământul să fie vizitat de nave spațiale foarte avansate care sunt într-adevăr sub control foarte „inteligent”.

Dr. Richard Haines, cercetător NASA, s-a pensionat.

„Avem grămezi de rapoarte despre farfuriile zburătoare. Le luăm în serios, având în vedere că am pierdut o mulțime de oameni și avioane...

General Benjamin Chidlaw, Comandamentul Apărării Aeriene

„Dacă ai o vedere a cerului și a ecranului radar și vezi OZN-urile mergând în jur de douăzeci sau treizeci de mile pe secundă, asta este foarte real. Se pot întoarce brusc aproape 90 de grade într-o secundă sau jumătate de secundă. OZN-urile pot merge verticală merge foarte repede direct în sus.”

Controllerul senior de trafic aerian din Mexico City, Enrique Kolbeck, împărtășește aceeași experiență descrisă de mii de oameni.

„Am fost într-adevăr contactați, poate chiar vizitați, de extratereștri, iar guvernul SUA, în colaborare cu celelalte puteri naționale ale Pământului, este hotărât să păstreze această informație ascunsă publicului larg.”

Victor Marchetti, 1979, fost oficial CIA pentru OZN

Image

"Farfuriile zburătoare sunt reale. Le-au văzut prea mulți oameni buni care nu au halucinații."

Citat OZN de la unul dintre cei mai mari piloți de luptă ai Americii vreodată, căpitanul Eddie Rickenbacker

„Da, au fost vizite ET. Au fost nave care s-au prăbușit. Au fost găsite materiale și corpuri. A existat un anumit grad de inginerie inversă care a făcut posibilă duplicarea unora dintre aceste ambarcațiuni sau a unor componente. Și există un grup de oameni, afiliați sau nu la guvern, care au aceste cunoștințe. Oamenii din înaltul guvern au foarte puține, dacă există, informații valide despre aceasta deci adevărul nu iese la iveală vine.”

Dr. Edgar Mitchell, astronaut Apollo 14.

„OZN-urile sunt manifestări fizice care nu pot fi înțelese în afară de realitatea lor psihică și simbolică. Ceea ce vedem aici nu este o invazie extraterestră. Este un sistem spiritual care acționează asupra oamenilor și îi folosește.”

Dr. Jacques Vallee

„Dacă extratereștrii ne-ar vizita, rezultatul ar fi aproape același ca atunci când Columb a sosit în America, ceea ce nu s-a terminat bine pentru nativii americani”.

Stephen Hawking

„Nu mai râd de oameni când spun că au văzut OZN-uri. Eu însumi am văzut unul”.

S.U.A. Președintele Jimmy Carter, ABC News, 22 ianuarie 1979

„Acum vă confruntați cu o lume nouă, o lume a schimbării. Vorbim în termeni ciudați, despre valorificarea energiei cosmice, despre un conflict final între o rasă umană unită și forțele sinistre ale unei alte galaxii planetare. Națiunile lumii vor avea să se unească, pentru că următorul război va fi un război interplanetar Națiunile Pământului trebuie să formeze într-o zi un front comun împotriva atacurilor oamenilor de pe alte planete”.

General Douglas MacArthur, 8 octombrie 1955, New York Times

„Când va ajunge soluția mult așteptată la problema OZN-urilor, cred că nu va fi doar următorul pas mic în marșul științei”.mușcătura se va dovedi a fi, dar un salt cuantic puternic și complet neașteptat.”

Profesorul J. Allen Hynek în „experiența OZN”

„Dacă masele ar accepta OZN-urile, le-ar afecta profund atitudinea față de viață, politică, totul. Ar amenința status quo-ul. Când oamenii încep să realizeze că există considerații mai mari decât propriile lor vieți mici, ei sunt pregătiți pentru schimbări radicale la la nivel personal, care ar duce în cele din urmă la o revoluție politică în societate în ansamblu”.

John Lennon, muzician, activist și Martor OZN.

Image

Image
Image

We are not human beings having a spiritual experience - we are spiritual beings having a human experience.
So, I've decided to take my work back on the ground, to stop you falling into the wrong hands.
Life is a videogame. Reality is a playground. It's all about experience and self-expression.
ZEN is: JOYFULLY walking on a never-ending path that doesn't exist.
They tried to bury us. What they didn't know - we were seeds.
In the descent from Heaven, the feather learns to fly.
Ideally, we get humble when we travel the Cosmos.
After school is over, you are playing in the park.
Although, life is limited - Creation is limitless.
Fuck you Orion, Zetas and your evil allies.
Seeing is believing. I do. *I shape*.
'EARTH' without 'ART' is just 'EH'.
Best viewed with *eyes closed*.
Space. It's The final Frontier.
Real eyes realize real lies.
Creator and Creation.
We are ONE.
I AM.

Image
Image
Image

Image