Ko iestādes jums paziņo

Miers uz zemes un kosmosā
Post Reply
brahbata
Site Admin

Ko iestādes jums paziņo

Post by brahbata » Fri Nov 22, 2024 10:27 am

Image

Ko iestādes jums paziņo

"Man bija operatoru grupa, kas filmēja instalāciju, kad viņi ieraudzīja apakštasīti. Viņi to nofilmēja, kad tā pārlidoja, tad lidoja, izstiepa trīs kājas šasijai un lēnām nokāpa, lai nolaistos uz sausa ezera gultnes! Tā bija klasika. apakštase, spīdīga sudraba un gluda, apmēram 30 pēdas plata Bija pilnīgi skaidrs, ka tas bija citplanētiešu kuģis.

Astronauts pulkvedis Gordons Kūpers par savu NLO pieredzi.

"Es zinu, ka citi astronauti dalās manās jūtās, un mēs zinām, ka valdība balstās uz stingriem pierādījumiem par NLO."

Astronauts pulkvedis Gordons Kūpers, 1997. gada 14. janvāris.

"Šī parādība ir kaut kas reāls, nevis izdomāts vai izdomāts."

Ģenerālis Neitans Tvinings, 1947. gada 23. septembris, ASV vadītājs Gaisa spēku materiālu pavēlniecība.

"Tas, ko es atradu, bija pārliecinoši pierādījumi, lai apgalvotu, ka lielākā daļa no šiem gaisa objektiem ievērojami pārsniedza zemes tehnoloģijas tajā laikmetā, kurā tie tika redzēti. Es biju spiests secināt, ka pastāv liela varbūtība, ka Zemi apmeklē augsti attīstīti kosmosa kuģi. Tie patiešām ir ļoti "gudri" kontrolēti."

Dr. Ričards Heinss, NASA pētnieks, pensionējies.

"Mums ir kaudzes ziņojumu par lidojošiem šķīvīšiem. Mēs tos uztveram nopietni, ņemot vērā, ka esam zaudējuši daudz vīriešu un lidmašīnu...

Ģenerālis Bendžamins Čidlovs, Gaisa aizsardzības pavēlniecība

"Ja jums ir skats uz debesīm un radara ekrānu un redzat, ka NLO pārvietojas apmēram divdesmit vai trīsdesmit jūdzes sekundē, tas ir ļoti reāli. Viņi pēkšņi var pagriezties gandrīz par 90 grādiem sekundē vai pussekundē. NLO var aiziet vertikāli ļoti ātri iet taisni uz augšu.

Meksikas vecākajam gaisa satiksmes dispečeram Enrikam Kolbekam ir tāda pati pieredze, ko aprakstījuši tūkstošiem cilvēku.

"Ar mums patiešām ir sazinājušies, iespējams, pat apmeklējuši citplanētieši, un ASV valdība, sadarbojoties ar citām Zemes nacionālajām lielvarām, ir apņēmusies šo informāciju slēpt no plašas sabiedrības."

Viktors Marčeti, 1979. g., bijušais CIP ierēdnis saistībā ar NLO

Image

"Lidojošie šķīvīši ir īsti. Pārāk daudz labu cilvēku ir tos redzējuši, kuriem nav halucināciju."

NLO citāts no viena no visu laiku izcilākajiem Amerikas iznīcinātāju pilotiem, kapteiņa Edija Rikenbekera

"Jā, ir bijuši ET apmeklējumi. Ir bijuši kuģi, kas ir avarējuši. Ir atrasti materiāli un ķermeņi. Ir bijusi zināma reversās inženierijas pakāpe, kas ļāva dublēt dažus no šiem kuģiem vai dažas sastāvdaļas. Un ir cilvēku grupa, kas ir vai nav saistīta ar valdību patiesība neizpaužas nāk."

Dr. Edgars Mičels, Apollo 14 astronauts.

"NLO ir fiziskas izpausmes, kuras nevar saprast atsevišķi no to psihiskās un simboliskās realitātes. Tas, ko mēs šeit redzam, nav citplanētiešu iebrukums. Tā ir garīga sistēma, kas iedarbojas uz cilvēkiem un izmanto cilvēkus."

Dr. Žaks Vallē

"Ja mūs apmeklētu citplanētieši, iznākums būtu tāds pats kā tad, kad Kolumbs ieradās Amerikā, kas vietējiem amerikāņiem nebeidzās labi."

Stīvens Hokings

"Es vairs nesmejos par cilvēkiem, kad viņi saka, ka ir redzējuši NLO. Es pats vienu esmu redzējis."

ASV Prezidents Džimijs Kārters, ABC News, 1979. gada 22. janvāris

"Tagad jūs saskaraties ar jaunu pasauli, pārmaiņu pasauli. Mēs runājam dīvainos vārdos, par kosmiskās enerģijas izmantošanu, par galīgu konfliktu starp vienotu cilvēku rasi un citas planētas galaktikas draudīgajiem spēkiem. Pasaules valstis apvienoties, jo nākamais karš būs starpplanētu karš. Zemes tautām kādu dienu ir jāveido kopīga fronte pret cilvēku uzbrukumiem no citām planētām.

Ģenerālis Duglass Makarturs, 1955. gada 8. oktobris, New York Times

"Kad pienāks ilgi gaidītais NLO problēmas risinājums, es uzskatu, ka tas nebūs tikai nākamais mazais solis zinātnes gājienā."kodums izrādīsies, bet varens un pilnīgi negaidīts kvantu lēciens."

Profesors J. Allens Haineks filmā "NLO pieredze"

"Ja tautas pieņemtu NLO, tas pamatīgi ietekmētu viņu attieksmi pret dzīvi, politiku, visu. Tas apdraudētu status quo. Kad cilvēki sāk saprast, ka ir lielāki apsvērumi par viņu pašu mazo dzīvību, viņi ir nobrieduši radikālām pārmaiņām plkst. personīgā līmenī, kas galu galā novestu pie politiskās revolūcijas sabiedrībā kopumā."

Džons Lenons, mūziķis, aktīvists un NLO liecinieks.

Image

Image
Image

We are not human beings having a spiritual experience - we are spiritual beings having a human experience.
So, I've decided to take my work back on the ground, to stop you falling into the wrong hands.
Life is a videogame. Reality is a playground. It's all about experience and self-expression.
ZEN is: JOYFULLY walking on a never-ending path that doesn't exist.
They tried to bury us. What they didn't know - we were seeds.
In the descent from Heaven, the feather learns to fly.
Ideally, we get humble when we travel the Cosmos.
After school is over, you are playing in the park.
Although, life is limited - Creation is limitless.
Fuck you Orion, Zetas and your evil allies.
Seeing is believing. I do. *I shape*.
'EARTH' without 'ART' is just 'EH'.
Best viewed with *eyes closed*.
Space. It's The final Frontier.
Real eyes realize real lies.
Creator and Creation.
We are ONE.
I AM.

Image
Image
Image

Image