Τους θερμούς μου χαιρετισμούς!
Ο Γιούργκενσεν μου ζήτησε στην τελευταία μπάρα του WS 2019/20 για μια σύντομη ανασκόπηση ζωής (σπουδαστικού σώματος). Δεδομένου του γεγονότος ότι σκοπεύω να ζήσω μέχρι τα 140 χρόνια και ότι αυτό πιθανότατα θα συμβεί στο πλαίσιο της επερχόμενης εξελικτικής μας εξέλιξης από sapiens sapiens σε sapiens superior-ευχαριστώ ΟΥΡΑΝΟΥΣ-αυτή η χρονική στιγμή είναι ίσως λίγο πρόωρη . Θα γράψω λοιπόν ό,τι βγαίνει από το στυλό μου χωρίς να ισχυρίζομαι ότι είναι πλήρες. Καλή διασκέδαση.
Οικογενειακά και σχολικά χρόνια
Λατρεύω την οικογένειά μου. Ολα τους. Είναι πολύ ξεχωριστοί άνθρωποι με ευγενική καρδιά και μεγάλη σοφία εκτός από την άφθονη μόρφωσή τους.
Ως ανώτερος ιατρός του επίτιμου γερουσιαστή Thure von Uexküll, του ιδρυτή της ψυχοσωματικής ιατρικής, κοσμήτορα, καθηγητή C4, παθολόγο και κλινικό χημικό, ο πατέρας μου ήρθε επανειλημμένα σε επαφή και σύγκρουση με τα υπουργεία, τις αρχές, τα γραφεία και τις διοικήσεις των κλινικών. Έφερε τις πολυάριθμες διοικητικές αποφάσεις με πολύ χιούμορ, γιατί κατά βάθος παρέμενε πάντα ο απλός γιος του σιδηροδρομικού εργάτη από το Rhön που αγαπούσε τις αληθινές αξίες της ζωής.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Ουλμ είχε πολυάριθμες επαγγελματικές επαφές με το Υπουργείο Επιστημών και Παιδείας της Βάδης-Βυρτεμβέργης. Δεδομένου ότι ένας άνθρωπος σαν αυτόν με κάποια κοινωνική φήμη ελήφθη στα σοβαρά, η αλληλογραφία με αυτό το υπουργείο τράβηξε επίσης την προσοχή, στην οποία έκανε επίσημη αίτηση για «ζώα γραφείου του γένους musca domestica» για το γραφείο του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ουλμ. Musca domestica είναι η λατινική ονομασία της οικιακής μύγας και οι αρχές κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να δώσουν στον καθηγητή μια ουσιαστική απάντηση. Η αλληλογραφία για αυτό είναι ακόμα κάπου στη σοφίτα του σπιτιού της μητέρας μου.
Ένα άλλο επεισόδιο ήταν όταν ο πατέρας μου έκανε αίτηση στη διοίκηση του πανεπιστημίου για έναν καθρέφτη αποδυτηρίων για τις κυρίες του εργαστηρίου του στο πανεπιστήμιο, το οποίο αρχικά απορρίφθηκε ως περιττή δαπάνη. Περίμενε τρεις εβδομάδες και στη συνέχεια υπέβαλε έναν «ανθρώπινο ανακλαστήρα» με τον τίτλο «ιατρικός εξοπλισμός», ο οποίος εγκρίθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα.
Ο πατέρας μου και οι συνάδελφοί του Ahnefeld και Burri είχαν νοικιάσει μια λίμνη για ψάρεμα στο Swabian Alb, όπου ενοχλήθηκαν επανειλημμένα από τους σέρφερ και τους κολυμβητές ενώ ψάρευαν. Τα κατάφεραν βάζοντας μια μεγάλη ταμπέλα σε ένα πλωτό κάνιστρο στη μέση της λίμνης: "Ulm University Experimental Pond-Κολυμπήστε με δική σας ευθύνη!" Από εκεί και πέρα μπορούσαν να ψαρεύουν με την ησυχία τους.
Όπως ο πατέρας μου (L! Hasso-Guestphalia Marburg) με εντυπωσίασε από νωρίς με την υπέροχη φύση του, τον αλτρουισμό του και τις μεγάλες του γνώσεις, έτσι και άλλοι άνδρες και γυναίκες της οικογένειάς μου με εντυπωσίασαν. Πάνω από όλα ο παππούς μου ο Δρ. ιατρ. Ludwig Walb (L! Merowingia Gießen zu Mainz), του οποίου το ιατρικό έργο συνέβαλε καθοριστικά στην ίδρυση του κινήματος συνδυασμού τροφίμων στη Γερμανία και την Ευρώπη. Το βιβλίο του ίδιου και της γιαγιάς μου «The Hay'sche Separation=Kost» μεταφράστηκε σε οκτώ γλώσσες και πουλήθηκε σε εκατομμύρια αντίτυπα. Η γιαγιά της γιαγιάς μου, από την πλευρά της, γεννήθηκε το Ihring από το Lich, του οποίου τη μπύρα μερικοί από εμάς απολαμβάνουμε ακόμα και σήμερα. Στη δική τους κλινική εδώ στο Homberg, οι παππούδες μου άσκησαν με επιτυχία τις ιατρικές και ολιστικές γνώσεις τους σε πάνω από 100.000 ασθενείς. Ο θείος μου Δρ. ιατρ. Στη δεκαετία του 1990, ο Martin Noelke, επίσης από το Homberg, ήταν ο πρώτος που εξήγησε επιστημονικά την επίδραση του συνδυασμού τροφής μέσω της έκκρισης ινσουλίνης (τα χαμηλά επίπεδα ινσουλίνης προάγουν τη λιπόλυση), η οποία προηγουμένως εξηγούνταν από την επιστημονικά αβάσιμη «ισορροπία οξέος-βάσης». Ο θείος μου Δρ. ιατρ. Ο Dieter Walb (L! Hasso-Guestphalia Marburg) έγραψε μαζί με τον Kulmann τη «Βίβλο του νεφρολόγου» για τη γερμανόφωνη περιοχή, τη «Νεφρολογία».
Άλλα μέλη της οικογένειας από την πλευρά της μητέρας και του πατέρα εργάζονται επίσης σημαντικά στη διδασκαλία, τη νοσηλεία και την έρευνα.
Έτη σπουδών
Όλα ξεκίνησαν όταν, αφού αποφοίτησα μαζί από το λύκειο, γράφτηκα στο ανθρωπιστικό οικοτροφείο Institut Lucius στο Echzell στο Wetterau μαζί με τον αδελφό μου Rommel II στο Gießen για να σπουδάσω διοίκηση επιχειρήσεων. Ο αδερφός μου πέρασε το ίδιο το Abitur ως το δεύτερο καλύτερο στην τάξη του και ακολούθησα στην τέταρτη θέση, κάτι που ήταν λιγότερο συναρπαστικό από ό,τι αρχικά φαινόταν, δεδομένου ότι ο συνολικός αριθμός των μαθητών στην τάξη ήταν 23.
Στην πραγματικότητα, ήθελα να πάρω μια τράπεζα πριν σπουδάσω διοίκηση επιχειρήσεωνΈκανα την πρακτική μου στην Deutsche Bank στη Φρανκφούρτη και έκανα αίτηση εκεί. Στα τέλη της δεκαετίας του 1980, ωστόσο, οι άντρες με pinstripes ήταν τόσο σίγουροι για τον εαυτό τους και την κοινωνική τους φήμη που αρχικά δεν θεώρησαν απαραίτητο να απαντήσουν τουλάχιστον στην αίτησή μου-ακόμα κι αν ήταν αρνητική.
επέμενα. Μερικές φορές, σε διάστημα λίγων εβδομάδων. Είχα από καιρό αποκλείσει μια θετική απόφαση επειδή η επίσημη προθεσμία υποβολής αιτήσεων είχε πλέον παρέλθει, αλλά δεν ήθελα να σας το κάνω τόσο εύκολο. Θα πίστευα ότι μια απάντηση θα ήταν τουλάχιστον ευγενική και επειδή το ζώδιό μου είναι ο Αιγόκερως, χρησιμοποιώ τα κέρατά μου.
Μετά από διάφορες αλληλογραφίες στην οποία η τράπεζα μου πρότεινε να κάνω αίτηση σε άλλη τράπεζα της επιλογής μου στη γενέτειρά μου, αλλά ήθελα να συνεχίσω στους δύο πύργους «χρεωστικών και πιστωτικών» στην κύρια μητρόπολη, τελικά έλαβα μια επιστολή από το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού. Ενημερώθηκα ότι υπήρχαν 1.040 υποψήφιοι για μία θέση μαθητείας.
Απάντησα μόνο σύντομα με μια φράση: «Αγαπητέ κύριε ή κυρία, το 1040 μπορεί να είναι καλό-είμαι καλύτερα. Τις καλύτερες ευχές".
Όπως περίμενα, δεν έγινε τίποτα για δύο εβδομάδες. Στη συνέχεια, μια κρεμ, χειροποίητη επιστολή από τον κορυφαίο διευθυντή ανθρώπινου δυναμικού της Deutsche Bank με τη χειρόγραφη υπογραφή του με μελάνι προσγειώθηκε στο γραμματοκιβώτιό μου, προσκαλώντας με σε μια προσωπική συνέντευξη στο ανώτατο γραφείο του με βάση την «ασυνήθιστη αίτησή μου».
Εφόσον εν τω μεταξύ είχα κάνει αίτηση στο ZVS για ένα μέρος για σπουδές διοίκησης επιχειρήσεων στο Gießen, απάντησα μόνο εν συντομία, ευχαριστώντας σας για την πρόσκληση και είπα με φιλικό και συνοπτικό τρόπο ότι τώρα σκόπευα να γίνω μέλος του ινστιτούτου τους σε επίπεδο συμβουλίου. Μπορεί να έρθει χύμα.
Με την ευκαιρία της εγγραφής μου στο αγαπητό μας alma mater, συνάντησα τον Sander II στον κάτω όροφο, ο οποίος μου μίλησε στη δεύτερη ψηλότερη προσγείωση, με συνεχάρη για την εγγραφή μου και με ρώτησε αν είχα ακούσει ποτέ για συνδέσεις. Δίστασα γιατί δεν ήμουν πραγματικά ενημερωμένος, παρόλο που ο πατέρας, ο παππούς και ο θείος μου ήταν από τη χώρα (Merowingia Gießen zu Mainz και Hasso-Guestphalia Marburg) και είχα επίσης δύο θείους στην ευρύτερη οικογένεια που ήταν Έσσιοι Γκίσεν.
Ο Σάντερ έγλειψε κυριολεκτικά τα χείλη του, κατέβασε τη διεύθυνσή μου και υποσχέθηκε να έρθει σε επαφή. Σε εκείνο το σημείο δεν είχα ιδέα πού θα με πήγαινε το ταξίδι.
Πέρασαν τρεις τέσσερις εβδομάδες, μέσα σε αυτό το διάστημα έλαβα διάφορες προσκλήσεις, τις οποίες αρχικά αγνόησα γιατί με ενδιέφερε περισσότερο η νεαρή μου αγάπη για την κοπέλα μου. Αλλά ακύρωσα τη φιλική πρόσκληση για το κέικ κρεμμυδιού και τον Φεντερβάισερ μέσω τηλεφώνου και πήρα τη Little Η δεύτερη πολύ φιλική εντύπωση της Τευτονίας μετά τη συνάντηση με τον Σάντερ στο κεντρικό κτίριο. Μια εβδομάδα αργότερα, μια ηλιόλουστη, φωτεινή φθινοπωρινή μέρα, βγήκα από τη διάλεξη και αποφάσισα αυθόρμητα να περάσω με το αυτοκίνητο στην Hessenstrasse.
Εν ολίγοις: Τα αδέρφια του σώματος ήταν όλοι πολύ, πολύ φιλικοί και μυρίσαμε ο ένας τον άλλον. Είχα απολύτως θετικές εμπειρίες με όλους και εντυπωσιάστηκα πολύ από την τευτονική ζεστασιά και φυσικότητα. Έτσι αποφάσισα να γίνω αλεπού. Η καταστροφή πήρε τον δρόμο της.
Η σεζόν των αλεπούδων ήταν συναρπαστική, εκπαιδευτική και συνοδευόταν από πολύ κέφι. Ο Παράδεισος μας έστειλε τότε το Confuchsen Kemkes μου, του οποίου η θρυλική οριζόντια ήταν να με εντυπωσιάζει για πολλά επόμενα εξάμηνα. Ρε, περάσαμε καλά!
Εξακολουθώ να έχω όμορφες αναμνήσεις από το πρώτο μου «οκταπλό» με τον Little Μια περίσταση που τη βρήκα πολύ απότομη. Προληπτική γουλιά.
Η φυσική μου γενετική συγγένεια με τα κίτρινα ποτά μου επέτρεψε να ζήσω τα επόμενα εξάμηνα με σχετική χαρά. Ακολούθησαν θέσεις ως γραμματέας, ανώτερος στο 149ο φεστιβάλ ιδρύματος και μετά στο 150ο, το οποίο γιορτάσαμε στο Martinshof (Kommers) και στο Gleiberg (μπάλα). Εκείνη την εποχή δεν είχα ιδέα ότι η πορεία μου θα με οδηγούσε αργότερα στο «αρχηγείο του φοιτητικού σώματος Kösener Corps».
[/χρώμα]
Gießener SC ως προάστιο του KSCV 1992/93
Σκέψεις και αναμνήσεις[//color]
Τα χρόνια πέρασαν και συνειδητοποιώ ότι είναι η 27η επέτειος της εποχής μας στα προάστια. Το Gießener SC ήταν υπεύθυνο για τη διεξαγωγή του τελευταίου Συνεδρίου του Würzburg το 1992/93, πριν από το oKC το 1993/94 υπό την ηγεσία του Göttingen SC με προεδρεύοντα Σώμα Teutonia-Hercyniaυπό την ηγεσία του τοπικού εκπροσώπου Oliver Senger βρήκε την παρακμή του στο Bad Kösen. Και αυτό το βήμα σηματοδοτεί τώρα την 25η επέτειο με το νέο προάστιο Giessen το 2019.
Έκτοτε έγιναν πολλά όχι μόνο στον σύλλογο, αλλά και στον κόσμο και στη ζωή όλων μας.
Το προάστιο του Gießen έθεσε το χρόνο του στην εξουσία υπό τον αυξανόμενο δημόσιο έλεγχο και την τόνωση περαιτέρω, θεμελιωδών ερωτημάτων σχετικά με την εικόνα του εαυτού μας ως φοιτητές του Σώματος Kösener. Για εμάς τους Giessen Teutons, αυτά τα καθήκοντα ήταν σχετικά νέα περιοχή, καθώς ήμασταν μάλλον συγκρατημένοι όταν επρόκειτο για «θέματα Kösener» στην ιστορία του σώματός μας. Το έργο μας ως προάστιο επηρεάστηκε σημαντικά-μαζί με το τότε διοικητικό συμβούλιο VAC του Μονάχου υπό την ηγεσία του Benno Kießel, η Frankoniae Munich με την προετοιμασία του επερχόμενου συνεδρίου μετακόμισε στη Σαξονία-Άνχαλτ.
Για να το θέσω εν συντομία: Βρήκαμε-προς ευχάριστη έκπληξή μας-οι πολυάριθμες συνεδριάσεις των διαφόρων επιτροπών στον οργανισμό-ομπρέλα και άλλες δομές ήταν κυρίως θετικές και είδαμε πραγματικό όφελος από τις ποικίλες συζητήσεις μεταξύ ηλικιωμένων και νέων. Στα χρόνια της επανένωσης, όλοι οι εμπλεκόμενοι ήταν ενθουσιασμένοι με τα καθήκοντα που είχαν μπροστά τους.
Εκείνες οι μέρες σημαδεύτηκαν από τις ρηξικέλευθες κοινωνικές ανατροπές που επηρέασαν ολόκληρη τη Γερμανία και συνεπώς και τον σύλλογό μας. Νωρίς στις ημέρες της επανένωσης, η σκέψη μιας πιθανής πρόωρης επιστροφής στις ρίζες μας στο Bad Kösen προέκυψε στο KSCV και το VAC και αυτή η σκέψη καθόρισε επίσης σημαντικά τη δουλειά μας ως προάστιο του Kösen.
Ως τύχη, η ομάδα των προαστίων μας εκείνη την εποχή αποτελούνταν όχι μόνο από Τεύτονες αλλά και από Halle Normans, το σώμα των οποίων ανήκε στην περιοχή του Μαγδεμβούργου. Το προάστιο του Γκέτινγκεν, το οποίο μας διαδέχθηκε στην εξουσία και διοργάνωσε το πρώτο συνέδριο Kösener στο Bad Kösen στη μεταπολεμική περίοδο το 1994, ήταν υπό την ηγεσία του προεδρεύοντος σώματος Teutonia-Hercynia με τον εκπρόσωπο του προαστίου Oliver Senger-επίσης σώμα από το Περιοχή Μαγδεμβούργου. Η φιλική εγγύτητα της ιδιότητας μέλους του κοινού κύκλου μεταξύ των Halle Normans από το Giessen και το Göttingen διευκόλυνε εμφανώς τη συνεργασία μας με σκοπό να επιστρέψουμε σύντομα στο Bad Kösen. Ο εκπρόσωπος των προαστίων Senger ήταν μια εντυπωσιακή προσωπικότητα, ένας άνθρωπος με εξαιρετικές διαπραγματευτικές ικανότητες και αφοπλιστικό πνεύμα («Κύριε Senger, απαντάτε πραγματικά σε κάθε ερώτηση με μια αντίθετη ερώτηση;» Senger: «Τι εννοείς;»).
Ως προάστιο του Gießen, οι Τεύτονοί μας ταξίδευαν συχνά στις νέες πολιτείες, ειδικά στο Bad Kösen και στο Rudelsburg. Όπως οι προκάτοχοί μας στο αξίωμα, το Φράιμπουργκ SC με το προεδρεύον Σώμα Rhenania και προηγουμένως το SC της Φρανκφούρτης με το προεδρεύον Σώμα Αυστρίας, έτσι και εμείς ο Giessen πραγματοποιήσαμε πολλές συζητήσεις και συναντήσεις όχι μόνο στις επιτροπές μας, αλλά και με την πόλη Bad Kösen και ξενοδόχοι, ο Γενναίος Ιππότης και πολλοί άλλοι «επίσημοι» για να προετοιμάσουν την επιστροφή του συλλόγου μας στο Bad Kösen.
Εν όψει αυτού του κοινού στόχου του KSCV και του VAC και, εν τέλει, επίσης της πόλης του Bad Kösen, υπήρχε ένα υπέροχο «αίσθημα εμείς» μεταξύ όλων των εμπλεκομένων, όπως αντιλήφθηκα και ένιωσα. Σπουδαστές του σώματος από ένα ευρύ φάσμα υποβάθρων εργάστηκαν χέρι-χέρι και αφοσιώθηκαν με μεγάλη δέσμευση στην κοινή, ενοποιητική ιδέα της διεξαγωγής των συνεδρίων ξανά στην αρχική μας τοποθεσία.
Λίγο καλό στο τέλος των αναμνήσεων μου, για να περιγράψω ίσως λίγο τη διάθεση εκείνων των ημερών: Όλοι γνωρίζουμε το "Kösen Raute", το οποίο είναι ζωγραφισμένο ως μια μεγάλη πλάκα στην αυλή του Rudelsburg στον τοίχο προς το Saale . Αυτό το διαμάντι τοποθετήθηκε στον τοίχο με μανδύα και στιλέτο-κρυφά και ως μανίκια πουκάμισου-από αφοσιωμένους ηλικιωμένους δύο μέρες πριν το Rudelsburg ανακηρυχθεί διατηρητέο κτήριο και επομένως αποτελεί πλέον αναπόσπαστο μέρος της προστασίας μνημείων του Rudelsburg . Honi soit qui mal y pense...
Προσωπικά, είμαι πολύ ευγνώμων στον παράδεισο που συμμετείχα στις εκδηλώσεις αυτές τις γεμάτες εκδηλώσεις και μπόρεσα να γνωρίσω τόσους πολλούς εξαιρετικούς μαθητές του σώματος που ακόμα θυμάμαι ότι εμπλουτίζουν τη ζωή μου σήμερα. Είμαι πάντα συνδεδεμένος και ευγνώμων με πνεύμα και καρδιά στο δικό μου σώμα και ειδικά στην τοπική ομάδα από τότε-χωρίς τα πολλά καλά πνεύματα που όλα συνέβαλαν εκείνες τις μέρες, δεν θα είχαμε ξεπεράσει τους κινδύνους του σημείου καμπής τόσο καλά.
Μετά από χρόνια φυσικής απουσίας από το σώμα, ήμουν πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στο σπίτι του σώματος για το 180ο Φεστιβάλ Ιδρύματος το 2019. Η ζεστασιά που έλαβα εκεί από παλιούς, αληθινά αγαπημένους φίλους και ελπιδοφόρα «νεαρά λαχανικά» ήταν κάτι που ένιωσα και αισθάνομαι βαθιά στην καρδιά μου για τον εαυτό μου. Το πούrt Το «CorpsBRUDER» έχει πιθανώς μια θεμελιωδώς πιο εντατική σημασία για εμάς τους Τεύτονες Giessen από ό,τι συνηθίζεται στις άλλες ενώσεις, οι οποίες είναι συνήθως μεγαλύτερες σε αριθμό. [/χρώμα]
Τρέχοντα συμβάντα
Ξεκίνησε όταν εγγράφηκα στο CorpsConnect την άνοιξη του 2019 για να κάνω τη μέτρια συνεισφορά μου στην ανθρωπιστική, εκπαιδευτική αποστολή του φοιτητικού σώματος του Σώματος. Τότε είχα ακόμα ΕΝΑ υπολογιστή. Σε λίγες εβδομάδες θα γεμίσω τη δεκάδα.
Όταν δημοσίευσα την πρώτη από τις σκέψεις μου για τις τρέχουσες υποθέσεις στο CorpsConnect, δέχτηκα σκληρή αντίθεση από ορισμένους κυρίους γιατρούς που δεν είχαν πρόσβαση σε εσωτερικούς παράξενους. Η διοίκηση του φόρουμ συμβουλεύτηκε να με σταματήσει.
Σε μια λίγο πολύ ευγενική ιδιωτική συνομιλία, ο επικεφαλής της πλατφόρμας δημιούργησε τη δική μου ομάδα «Worldly & Supermundane» στην οποία ήθελε να είμαι σε καλά χέρια.
Έπειτα δημοσίευσα λίγο περισσότερα στην κεντρική αίθουσα, τα οποία ακολούθησαν σκληρά λόγια από τη διεύθυνση του φόρουμ και αίτημα να διαγραφούν άμεσα οι αναρτήσεις μου. Στη συνέχεια ζήτησα από τη διαχείριση του φόρουμ να διαγράψει τον λογαριασμό μου από την πλατφόρμα, κάτι που έγινε μετά από τρία λεπτά. Ανυπομονούσαν να με ξεφορτωθούν.
Εν τω μεταξύ, λίγο μετά τον «επιστημονικό εξορισμό» και τη μουσούδα από τους φοιτητές του σώματος, δημοσίευσα και στο Twitter παράλληλα με τις γερμανικές και διεθνείς ιστοσελίδες μου. Το κείμενο για την τηλεπάθεια που συνέδεσα εκεί τράβηξε την προσοχή ενός από τα κορυφαία και πιο σημαντικά (οριακά) επιστημονικά podcast στον κόσμο, το οποίο μου πρόσφερε μια θέση καθηγητή στο πανεπιστήμιό τους, το οποίο λειτουργεί παγκοσμίως στο Διαδίκτυο, και παρείχε τις τεχνικές απαιτήσεις για αυτό .
Την ίδια στιγμή που ενεργοποίησα τη θέση διδασκαλίας μου εκεί (την οποία πιθανότατα δεν θα αναλάβω), η εταιρεία λογισμικού που είναι υπεύθυνη για τα προγράμματα ροής της διαδικτυακής μου τηλεόρασης (τώρα διαχειρίζομαι δύο στούντιο διαδικτυακής τηλεόρασης) με ενσωμάτωσε επίσης στο πανεπιστήμιό τους στο Διαδίκτυο και έδωσε με την ιδιότητα του δημιουργικού συμβούλου. Αυτή η εταιρεία μου παρείχε επίσης το λογισμικό και τις τεχνικές απαιτήσεις για να λειτουργήσω το ηλεκτρονικό μου κατάστημα στο διαδικτυακό κατάστημά μου (http://www.brahbata.world), τα προϊόντα του οποίου πωλούνται σε όλο τον κόσμο.
Η ολοκλήρωση της αρχικής μου σελίδας https://www.brahbata.space εξασφάλισε ότι διάφορες κοσμικές, πνευματικές και προσανατολισμένες στη ζωή προσφορές από εμένα είναι διαθέσιμες στα γερμανικά και στα αγγλικά, οι οποίες μπορούν να προβληθούν στο φόρουμ εκεί σε 57 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των μανδαρινικών, τυπικών Ιαπωνικά και Γαελικά. η ροή είναι επίσης ενσωματωμένη μαζί με ένα αρχείο. Σχεδίασα την ίδια την αρχική σελίδα χρησιμοποιώντας κυρίως HTML, Java, Javascript, Cascading Style Sheets (CSS), Flash και php.
Θα συνεχίσω να επεκτείνω την προσφορά στούντιο, αλλά μάλλον δεν θα αναλάβω τις θέσεις διδασκαλίας. Θα μπορούσα να παίξω το "Prost" στο CorpsConnect, αλλά κατά κάποιο τρόπο τα πράγματα πάνε αρκετά καλά αυτή τη στιγμή. Τουλάχιστον αυτό πιστεύει η φίλη μου Tanya, η Βρετανίδα πορνοστάρ στη Νέα Υόρκη που συμμετείχε ενεργά στην εφαρμογή της πρότασης μου για το παγκόσμιο σύνταγμα (https://www.brahbata.space/Aquarius-Thesis.html) και η μέλλουσα σύζυγός μου 27 ετών, λοχίας στον αμερικανικό στρατό Angela Mayson, που βρίσκεται επί του παρόντος στη Νορβηγία και επί του παρόντος βρίσκεται επίσης σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού.
Και το CorpsConnect με φιμώνει. Υπάρχουν πράγματα.
Μόλις πρόσθεσα το μοντέλο του διαμερίσματος του πατέρα μου, το θέμα της διατριβής του για την εξοικονόμηση, και το μοντέλο του ενός βιοχημικού υπολογιστή στην τρέχουσα συλλογή υπολογιστή μου. Ο χρόνος στα προάστια ήταν λίγο πίσω, αλλά εξακολουθεί να με μένει εντατικά στις σκέψεις μου μέχρι σήμερα. Η ακράδαντη πίστη στην ελευθερία, την ισότητα και την αδελφότητα είναι αυτό που πιστεύω στη φοιτητική ιδιότητα του σώματος και αυτό που-ας πούμε-σήμερα θεωρώ ότι είναι επεκτάσιμο. Ακριβώς όπως ο παππούς μου από την πλευρά της μητέρας μου έλαβε τον Ομοσπονδιακό Σταυρό Αξίας εδώ στο Homberg για την ίδρυση και την επέκταση του Γερμανικού Ερυθρού Σταυρού στην περιοχή Vogelsberg, κι εγώ θα εργαστώ για ΕΝΑ πράγμα σε όλη μου τη ζωή:
[/χρώμα]
Ειρήνη στη Γη.