Dream 3
Bruslím s rodinou na diskotéce na kolečkových bruslích. Všude se třpytí barevná světla. Máme dobrou náladu. Cítím, že se něco chystá.
Najednou se ocitám v Tibetu. Nacházím se v místnosti v paláci Potala. Je tam moje rodina a řada tibetských mnichů. Jeden z mnichů ke mně přistupuje a říká mi, že se nyní vdávám. Mám na sobě bílý plášť, který mi sahá ke kolenům a je zdobený zlatou výšivkou.
Následuji zavazadlo mnichů, kteří mě chtějí dovést k mé budoucí ženě. Procházíme dvěma nebo třemi velkými místnostmi a pak přistupuji k mladé blonďaté Tibeťance s účesem ve tvaru bubliny. Vypadá krásně a působí velmi duchovně a vyzrále, vážně. Naše oči se setkávají a dokážeme si číst myšlenky. Ona si myslí: "Ale on je světský..." a já se zahanbeně a uznale podívám dolů.Rozhodnu se zapracovat na své všímavosti
Pak jsme venku. Následuji mnichy kolem tribuny, kde sedí spousta lidí. Sedí tam jedna moje známá na vozíku - s obrovským červeným turbanem sombrero na hlavě. Ostatní neznám. Dozvídám se, že se chystám být korunován dalajlamou a zároveň se blíží moje svatba. Jsem zmatená a přemýšlím, zda se těmto úkolům dokážu spravedlivě postavit.
Najednou se obloha nad Lhasou zaplní stíhacími letadly. Vzhlédnu a vidím, jak se k nám výhružně blíží obrovské letky.
Sedím naproti veliteli všech letadel. Tím velitelem je Helmut Kohl. Říká mi: "Zabráním ti, aby ses stal dalajlámou a oženil se!" Odpovídám mu, že se ho nebojím a jak by to mohl udělat?
Kohl odpovídá, že se na domovské stránce DJ Bobo dočetl, že přistávací dráha letiště ve Lhase je obehnána obrovským podzemním kotevním řetězem. A on by tento řetěz na jednom konci uchopil svými letadly a pak by dráhu vytrhl ze země a vzal ji s sebou. Pak by byla Lhasa odříznuta od okolního světa a nikdo by se nedozvěděl, že jsem nový dalajláma.
Jezdím s rodinou na kolečkových bruslích na diskotéce. Všude se třpytí barevná světla. Máme dobrou náladu. Cítím, že se něco chystá.Najednou se ocitám v Tibetu. Nacházím se v místnosti v paláci Potala. Je tam moje rodina a řada tibetských mnichů. Jeden z mnichů ke mně přistoupí a oznámí mi, že se nyní vdávám. Mám na sobě bílý plášť, který mi sahá ke kolenům a je zdobený zlatou výšivkou.Následuji zavazadlo mnichů, kteří mě chtějí dovést k mé budoucí ženě. Procházíme dvěma nebo třemi velkými místnostmi a pak přistupuji k mladé blonďaté Tibeťance s účesem ve tvaru bubliny. Vypadá krásně a působí velmi duchovně a vyzrále, vážně. Naše oči se setkávají a dokážeme si číst myšlenky. Ona si myslí: "Ale on je světský..." a já se zahanbeně a uznale podívám dolů. Rozhodnu se zapracovat na své pozornosti.Pak se ocitneme na otevřeném prostranství. Následuji mnichy kolem tribuny, kde sedí spousta lidí. Sedí tam jedna moje známá na vozíku - s obrovským červeným turbanem sombrero na hlavě. Ostatní neznám. Dozvídám se, že se chystám být korunován dalajlamou a zároveň se blíží moje svatba. Jsem zmatená a přemýšlím, zda se těmto úkolům dokážu spravedlivě postavit.Najednou se obloha nad Lhasou zaplní stíhacími letadly. Vzhlédnu a vidím, jak se k nám výhružně blíží obrovské letky.Sedím naproti veliteli všech letadel. Tím velitelem je Helmut Kohl. Říká mi: "Zabráním vám, abyste se stal dalajlámou a oženil se!" Odpovídám mu, že se ho nebojím a jak by to mohl udělat?Kohl odpovídá, že se na domovské stránce DJ Bobo dočetl, že přistávací dráha letiště ve Lhase je obehnána obrovským podzemním kotevním řetězem. A on by tento řetěz na jednom konci uchopil svými letadly a pak by dráhu vytrhl ze země a vzal ji s sebou. Pak by byla Lhasa odříznuta od okolního světa a nikdo by se nedozvěděl, že jsem nový dalajláma.Odpověděl jsem mu s jistým citem a pevnou vůlí, že nebude mít šanci. Probudil jsem se.